848 poze   10853 vizite

Crescatoria Fabry

Cum sa hranim porumbeii
In functie de anotimp, trebuie sa le asiguram o hrana cat mai variata si de foarte buna calitate. De asemenea, amestecul trebuie sa fie bine proportionat si dat cu grija, in functie de anotimp.
Iarna: 50% orz, 20% grau, 20% porumb, 10% fasole uscata boabe, mazare si neghina.
Pentru porumbeii de matca: 25% grau, 30% porumb, 30% fasole, 10% mazare si neghina, 5% floarea soarelui
Pentru zburatori: 15% grau, 40% porumb, 30% fasole, 10% mazare si neghina, 5% floarea soarelui, iar ca desert o mica cantitate de canepa (doua trei zile inaintea competitiei si numai la vaduvi).
La naparlire – 15% orz, 25% porumb, 25% grau, 5% floarea soarelui, 5% canepa, 25% fasole si mazare.

Atentie: se trece in mod treptat de la un regim alimentar la altul.

Evitati supra alimentatia – Fiti stricti in selectie. Nu hraniti porumbeii cu graunte aruncate pe podea. Folositi hranitoarele care trebuie tinute curate in mod permanent. In fiecare saptamana – de preferinta martea dimineata -, puneti la dispozitia porumbeilor o baie rece.
Schimbati zilnic apa de baut – spalati si curatati in fiecare dimineata adaposturile.
Cei 75 de ani de succese importante ale crescatoriei Fabry constituie cea mai buna dovada a excelentelor metode folosite de-a lungul anilor.
Va rugam sa notati ca ingredientele recomandate, indiferent ca sunt pentru porumbeii de matca, zburatori sau la naparlire, nu sunt droguri, ci numai adjuvante la hranirea cerealiera.
De asemenea, sa tineti seama ca pasarile pentru reproductie sa fie de cea mai buna calitate, lucru care trebuie sa fie constatat de catre specialisti, care au o practica indelungata si succese neintrerupte.
Dati aceste produse numai daca aveti motive serioase sa o faceti. Urmariti cu atentie metoda Fabry si veti avea motive suficiente sa va autofelicitati.
Noi in mod solitar si sincer va dam sfaturi care sunt necesare si indispensabile.

Anunt de presa: - Victor Fabry a castigat campionatul Liege-ului din nou, in 1977. Sezonul 1978 incepe cu premiul I pe distanta St. Marque Liege – cu 2000 de pasari angajate in competitie.

`Eu pot importa pentru dvs. si obtine toate formalitatile de carantina pentru porumbeii Fabry. Informatii prompte si strict confidentiale le puteti obtine luand legatura cu Stan Bloomfield, Wengeo Lane, Ware, Hertfordshire, Telefon: Ware 3175 (reprezentantul lui Fabry de 25 de ani).`
Fabry-foto-Ecaille-Pur-Sang
Fabry-foto-Ecaille-Pur-Sang
Fabry-foto-porumbelul-Franck
Fabry-foto-porumbelul-Franck
Fabry_Georges_foto
Fabry_Georges_foto
Fabry-crescatoria
Fabry-crescatoria
Fabry-Victor-si-George
Fabry-Victor-si-George
Fabry-crescatoria
Fabry-crescatoria
Fabry-Georges-si-sotia-in-magazinul-cu-produse-de-porumbei-de-vanzare
Fabry-Georges-si-sotia-in-magazinul-cu-produse-de-porumbei-de-vanzare

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.